Omdat motorrijden voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid is, kan het op bepaalde momenten prettig zijn om de vaardigheden weer even op te frissen. Hiervoor hebben we een aantal korte cursussen ontwikkeld.

Heropstarttraining

175
per persoon
Je hebt al heel lang je motorrijbewijs en hebt eindelijk besloten te gaan motorrijden. Het is dan verstandig om een aantal lessen te nemen. Voor iedereen die na lange tijd weer op de motor stapt, hebben we een opstartcursus ontwikkeld van één dagdeel waarin we werken aan voertuigbeheersing en een lekker stuk gaan rijden. Tijdens het rijden, rijdt de instructeur achter je en filmt jouw rit. Aan het einde van dit dagdeel krijg je van de instructeur een evaluatie, de film van je rit en advies voor verbetering en, indien nodig, eventuele verdere training.

Ook leuk om cadeau te geven !!!
Voertuigbeheersing: 1,5 uur
Verkeersvaardigheden: 2 uur
Nabespreking: 0,5 uur
Reserveren

Voorjaarstraining

80
per persoon
De meeste ongelukken met motoren gebeuren in het voorjaar. De motor heeft heel de winter in de stalling gestaan, het voelt nog een beetje onwennig, maar je wilt wel weer de weg op. Om dit op een veilige manier te doen, hebben we een voorjaarstraining ontwikkeld om alle vaardigheden weer even op te frissen. Na de training doen we een nabespreking om de meest opvallende zaken te bespreken en je tips te geven om weer een zomer veilig te rijden.
Voertuigbeheersing: 1 uur
Verkeersvaardigheden 0,5 uur
Nabespreking: 0,5 uur
Reserveren

Wintertraining

120
per persoon
In de winter word je als motorrijder geconfronteerd met extra moeilijkheden op de weg. Het weer wordt slechter, de weg kan glad zijn, het zicht is soms beperkt door het weer, maar ook omdat het later licht wordt en eerder donker. Het is belangrijk om te weten wat er in de winter verandert en hoe je daar als motorrijder mee om moet gaan. Voor de groep motorrijders die in de winter doorrijdt, maar ook voor de motorrijder die extra vaardigheden wil leren, is deze training ontwikkeld.
Voorbespreking: 0,5 uur
Voertuigbeheersing: 1,5 uur
Verkeersvaardigheden: 0,5 uur
Nabespreking: 0,5 uur
Reserveren

Individuele training

Prijs
op aanvraag
Motorrijden is leuk en wordt leuker als je over voldoende vaardigheden beschikt om de rit ook op een ontspannen en veilige manier te rijden. Iedere motorrijder heeft wel wensen om nieuwe vaardigheden te leren of om oude vaardigheden op te frissen. Het kan gaan om het mooi rijden van bochten, goed kijken zodat je je veilig voelt, in – en uitvoegen op de snelweg, enz. Voor al deze wensen kunnen wij een persoonlijke training ontwikkelen. Dit kan gaan om een korte cursus van 1 of 2 uur tot een langere training voor de vaardigheden die meer oefening vereisen.

Heb je een bepaalde opleidingsbehoefte, neem dan vooral contact met ons op. Dan kunnen wij samen een training ontwikkelen die afgestemd is op jouw wensen.
Reserveren

Copyright © Thure-Rijopleidingen | Webdesign & Hosting door Studio-Stone