Wij zijn wij!

Wij zijn een nieuwe, frisse rijschool in de Drechtsteden waar je zonder wachttijd aan je rijlessen kunt beginnen. Met deskundige instructeurs, een voordelig tarief en heel veel plezier en geduld, leiden we jou op tot een volwaardig bestuurder. Bel gerust voor een kennismaking of een proefles. Wij hebben er alvast zin in.

Wist je dat…

je al theorie-examen mag doen als je 16 bent
je vanaf 16,5 autorijles mag nemen
je vanaf 17 jaar praktijkexamen mag doen
Meer weten? Bel ons!

Gestructureerde rijopleiding

Omdat wij jou op een optimale manier willen voorbereiden op het autorijden en het rijexamen, geven wij les volgens een gestructureerd en persoonlijk leerplan dat is opgenomen in de planrijles-app. In het leerplan worden alle onderdelen die jij moet beheerst overzichtelijk gepresenteerd. Doordat de instructeur na iedere les jouw voortgang in de planrijles-app bijhoudt, heb jij altijd inzicht in jouw voortgang. Tevens ondersteunen we jouw rijlessen met een praktijkboek. Met de planrijles-app en het praktijkboek zit jij aan het stuur. Je kunt de volgende les voorbereiden of de vorige les nog eens rustig terug lezen. Succes gegarandeerd.
Meer weten? Bel ons!

Rijopleiding op maat

Iedereen is anders en iedereen heeft een ander leertempo en een andere leerstijl. Bij Thure Rijopleidingen ontwerpen wij, samen met jou, een lesprogramma dat volledig op jou is afgestemd. Naast reguliere lessen zijn wij ook geschoold op het gebied van rijlessen en faalangst, ADHD en autisme. Tevens is onze instructeur Cambridge gecertificeerd zodat rijles in het Engels ook mogelijk is.
Meer weten?

15 jaar ervaring met lesgeven

Onze instructeur heeft 15 jaar ervaring met lesgeven. Hij heeft geleerd dat je het beste leerresultaat bereikt met goede uitleg, veel oefenen, rust, geduld, plezier en respect voor elkaar. Dit zijn dan ook de basiswaarden die wij hanteren in de auto. Je rijdt dan ook altijd met dezelfde instructeur. Daarnaast is jouw lestijd helemaal voor jouw. Geen andere leerlingen ophalen of wegbrengen.
Meer weten? Mail ons!

Regio Dordrecht

Wij bieden rijlessen aan in: Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Alblasserdam, Ridderkerk. Omdat wij niet met ondoorzichtige pakketten werken, zijn wij één van de goedkoopste in de regio. Kijk voor meer informatie bij ‘tarieven’

Tarieven

Snap jij ook niks van pakketprijzen? Wij ook niet. Als je bij Thure Rijopleidingen rijles neemt, spreken wij van tevoren af hoeveel uur per week je wilt lessen en op welke momenten. Deze lessen betaal je iedere week of maand vooraf. Geen kleine lettertjes of onduidelijke afspraken.
Onze tarieven:
 Proefles(50 min) gratis
 Les (50 min.)  € 42,50
 Examen:  € 235
 Praktijkboek:  € 39,75
 Theoriecursus (10 uur):  € 150
 Theoriecursus individueel:  € 299
 Theorieboek:  € 37
  • Geen lastige ondoorzichtige pakketten
  • Niet in een keer een grote (pakket) investering maar een rekening per week of per maand
  • Betalen voor wat je krijgt
  • Transparante prijzen
Meer weten? Bel ons!

Tarieven

Snap jij ook niks van pakketprijzen? Wij ook niet. Als je bij Thure Rijopleidingen rijles neemt, spreken wij van tevoren (maandelijks) af hoeveel uur per week je wilt lessen en op welke momenten. Deze lessen betaal je maandelijks vooraf. Je betaalt nooit meer dan je gebruikt, want de maand waarin je examen valt betaal je alleen de lessen die je nog hebt tot aan je examen .
Onze tarieven:
Proefles(50 min) gratis
Les (50 min.) € 42,50
Examen: € 235
Praktijkboek: € 39,75
Theoriecursus (10 uur): € 150
Theoriecusrus individueel: € 299
Theorieboek: € 37
  • Geen lastige ondoorzichtige pakketten
  • Niet in een keer een grote (pakket) investering maar een rekening per week of per maand
  • Betalen voor wat je krijgt
  • Transparante prijzen
Meer weten? Bel ons!

Copyright © Thure-Rijopleidingen | Webdesign & Hosting door Studio-Stone